Nakna brudar kan konsten att vinna

Det är bara att ta av sig hatten för konstnären Miles i Work of Art som sänds på SVT. Precis som han sa att han ville ha det lyckades han få den stackars storbystade skönheten Jaclyn att klä av sig naken.

Han fick henne till och med att göra ett onanifoto, med ursäkten att det handlar om kvinnlig kontroll, medan han själv stod för den manliga delen av konstverket (våld med knytnäve mot vägg, är det verkligen manligt? Jag trodde mera stoisk självkontroll som den nästan känslolöse actionkaraktären James Bond var manligare, han tappar ju aldrig behärskningen och slår sönder väggar).

Att med några meningar få en ung kvinna att klä av sig näck utan att ens ragga upp henne först kräver en del skicklighet, eller en riktigt bra ursäkt. Grattis Miles, you are the man!
🙂

Självklart vann de tävlingen, bland annat med motiveringan att fotot var ärligt (eftersom Jaclyn erkände hon onanerat stående privat och alltså inte enbart poserade för sakens skull så att säga).

Undrar om de inte vann enbart på grund av hennes krockkuddar utan även för den kliché mansschablonen med våld, svart färg och hård vägg. Passar bra i vänstervriden och ojämställd kulturvärld där fitta men inte kuk är en merit.

Men strunt i jämställdheten! Nakna brudar och tävlingsvinster är väl viktigare?
🙂
Eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *