Klimatlydig i hemmet

Klimatalarmisterna jublar nog, för Stockholms politiker slösar skattebetalarnas pengar på meningslösa broschyrer i tron att Stockholm kan påverka världens klimat. Ungefär som att en fjäril i Amazonas skulle kunna orsaka en tropisk storm…

Klimatsmart i hemmet heter den. Läs om den på Klimatbluffen och Moderna Myter.

En oroande sak är att det är blått styre i kommunen, alternativet är alltså ännu värre med Miljöpartiet i spetsen. Hoppas att ”peak klimatbluff” nås snart.

Jag uppmanar alla att skicka tillbaka broschyren precis som jag gör:

Jag klistrade på åter-avsändaren-lappen och postar den i brevlådan. Det är mitt sätt att säga min mening.

Jag har klistrat på åter-avsändaren-lappen så att den kommer rätt och postar den i brevlådan i morgon. Det här är mitt sätt att säga min mening. Om tillräckligt många gör samma sak måste det bli någon form av reaktion.

1 tanke kring ”Klimatlydig i hemmet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.