Bullstöld och kissnödighet

Warning: include_once(/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_links.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 2

Warning: include_once(): Failed opening ’/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_links.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 2

Min hjärna fortsätter på gott och ont att producera galna drömmar. Håll till godo!

Jag drömde för några nätter sedan att vi hade ett litet campingbord ovan på en gräskulle. Troligen var den av någon anledning placerad hos föräldrarna hemma i Falun. Det kom en Freddie Mercury-kopia efter en studn och tog en plastpåse med små bullar i, och det var några andra män med honom. Jag skulle ta tillbaka bullpåsen och smällen hängde lite i luften, men det blev inget mer i den drömmen.

Antingen i den drömmen eller i den jag skriver om nedan upptäckte jag att gått omkring utan inlägg i skorna, så jag fått ont i fötterna. Meningslöst.

Den tokigaste drömmen var nog den om hur jag gick från restaurang till en annan och letade efter en lämplig toalett. På ett ställe gick jag omkring mellan de öde borden genom hela restaurangen utan att hitta en, på ett annat matställe hade själva sofforna vid borden inga vanliga dynor utan heltäckande lock som kunde fällas upp. Men jag tyckte att jag inte kunde kissa där, det kändes lite för offentligt. Det gjorde det även på det ställe där jag hittade herrarnas toa, men där fanns inga låsbara bås och utanför var det några 15-20 åringar som stökade och bråkade. Jag trots min kissnödighet fick jag gå vidare från det stället också. Mat? Nejdå, jag verkade bara vara ute efter att kissa på en restaurang, inte käka.

Fåniga drömtolkningar av drömmarna ovan: Jag är en kissnödig typ med ömma fötter som är redo att bråka för min rätt att käka hembakta halvgoda vaniljbullar.
🙂

Warning: include_once(/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 9

Warning: include_once(): Failed opening ’/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 9

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.