I alla fall Antonios restaurang välkomnar mig

Tänkte äta på Maxi Bar & Restaruang i Gubbängen i lördags, men det var fullbokat så jag fick vända. Klockan var 16:50. Jag åkte till Antonios istället.

Tänkte äta på Maxi Bar & Restaruang även i söndags, men det gick inte att få upp dörren. Klockan var 14:10 eller nåt. Där gick de miste om en potentiellt ny stamkund. Två gånger av tre jag ätit på Maxi har jag fått vända i dörren. Jag åkte till Antonios istället.

När Antonios i Farsta dessutom lätt kunde byta ut kantellerna mot de betydligt godare champinjonerna i oxfilepastan blev den härligt god. Här är jag så hemma att jag knappt behöver säga vad jag ska dricka till maten. 🙂

På vissa ställen är det lättare att komma in och känna sig välkommen än på andra. Påminner mig om när jag tänkte äta på Mare Monte i Farsta, men de sa det var stängt fast det satt folk och åt och skylten sa som vanligt fel saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *