Farsan körde motorsågen i rumpan på tjejen

Jag hade en ännu en i raden av galna drömmar för några veckor sedan. Jag skrev ned den i hasten då, men det är först nu jag gett mig tid att skriva rent.

I drömmen körde pappa bil och jag åkte med. Vi åkte nedför stup stundtals, där vi föll fritt tiotals sekunder, vi åkte genom vattenfall, men samtidigt var vi ändå bara på väg nerför Britsarvsvägen i Falun. Det var en vådlig färd då det hissnade i magen, men kändes inte alls farligt alls, inte så jag var rädd. I vissa drömmar är jag modig (dumdristig?).

Halvvägs ned för backen stod en grå en betongvägg, inte så tjock men flera meter hög. För att ta oss förbi skulle vi lämna bilen och via ens egen energi (magi?) flyga eller på nåt annat sätt ta sig vidare. Vi fick inte se den andres magi, så jag gick in i ett förfallet lite trähus som stod där bredvid vägen. Varifrån kom dem reglerna?

När jag var barn var den grå friggeboden(?) full av myrstackar, nu var det ett helt trähus med två tomma våningar och det fanns en kvinna där inne.

Jag hukade där inne, men efter ett tag trotsade vi reglerna och tittade ut genom det lilla fönstret en trappa upp. Jag såg att pappa stod på en trappsteg och hade med en stor ”hackemaskin” malt ned övre delen av betonghindret, som den ingenjör han är.

Den unga damen bakom mig i huset vände sig om från honom, men hon fastnade och klämdes upp mot nåt träräcke när farsan sågade henne i rumpan med en motorsåg som han plötsligt höll i ena handen!
🙁

Hon hade nu bara vita trosor på sig, men det verkade inte var så farligt att bli sågad i höger stjärthalva med spetsen på motorsågen. Hon sa knappt aj. Det kändes inte som någon mardröm heller. Hur nu farssan kunde nå dit utifrån där han stod, flera meter bort från huset och en våning längre ned…

Just likt farsan alltså. Att såga fruntimmer i röven så han ska få ingengöra i fred som en riktig karl. *ironisk*

Efter detta var det en ny sekvens i drömmen. Jag var hos någon chef till mig som inte tyckte det hela var så bra, nyckelsak, eller vad han snackade om…

Jag tror det var samma kvinna som nu i nästa sekvens i drömmen låg på rygg i en säng i bara underkläderna. Hon hade håriga ben, men jag minns inte det där hon sa. Det blev inget mer i drömmen i alla fall. På gott (lättklädd ung kvinna) och ont (jädrigt håriga ben)…

Hur ska jag tolka denna dröm? Vad är det mitt undermedvetna vill säga mig?
🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *