Fler dåliga skämt

Warning: include_once(/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_links.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 2

Warning: include_once(): Failed opening ’/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_links.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 2

Varför får inte jag pippa när well-papp!??

Tre änder sitter stilla vid åkanten….de har andakt.

Om du inte kommer in med passerkortet då är du helt passé.

– Vilken är Indira Ghandis favoriträtt?
– Rökt sik

Farligt fett = terror-ister

– Är det där ananasen vi ska ha?
– Nej, det där är en annan-as.

– Har du pool?
– Nej jag har damm under sängen.

Väktare på ICA: ICA-furiren Järnavdelning på ICA: MetallICA

Varför får inte jag rida när Ullared?

Om man äter ett granat-äpple, blir man smällfet då?

Alla ordvitsar ovan finns även i Farbror Torstens samling med dåliga skämt.

Warning: include_once(/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 32

Warning: include_once(): Failed opening ’/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 32

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.