Galen dröm om berg- och dalbana

Jag drömde galet om att jag var sakta sakta på väg upp i en loop i en berg- och dalbana. Jag satt inte alls fast, utan insåg att jag fick hålla i mig manuellt i nåt räcke och nån rem i vagnen vi åkte i. Men det gick oväntat bra, trots låg hastighet. Ibland svävar jag nästan fritt som i en dröm…

Jag skulle sen laga rälsen. Det stod barn och köade på andra sidan ett stängsel. Det fanns en liten öppning på ett par decimeter jag skulle krypa under för att ta mig ut från rälsen, av någon anledning. De höjde öppningen lite till genom att lyfta på den sektionen av stängslet, och jag kröp. Pressade mig fram. Problemet var att det dök upp en äckligt rund spindel under mig nära axelhöjd. Det var otrevligt.

Drömtolkning: Att jag inte ska lyckas följa instruktioner eller klara av saker och ting när andra tittar på offentlig plats oroar jag mig för ibland i vardagen. Så att jag sitter fel i en berg- och dalbana i en galen dröm är kanske inte så konstigt. Men drömmen sa ju åt mig att det gick bra ändå och ingen brydde sig.

Min gamla miniskräck för att fastna under jorden eller i ett mycket trångt utrymme finns kvar kanske. Jag har inte klaustrofobi, men jag kommer aldrig att krypa omkring och utforska de allra trängsta grottorna i bergen. Drömmen matchar verkligheten, påminner mig om den, vilket inkluderar att jag hatar insekter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *