Dags att skita i plastkassar – två galna drömmar till

Alla galna drömmar kommer jag inte ihåg. En dröm jag minns är om ett stor katt med konstigt tovig päls, eller kanske snarare som små flätor. Den satt/låg med benen under kroppen ute på en balkong där det var väldigt lite plats. Den hade svansen lindad runt sig, ända fram till nosen. Hur nu svansen kunde nå ända dit?

Jag fick upp en fönster så katten kunde komma in, vilket var en svår balansgång. Katten var i min famn ett tag. Inget särskilt hände. Jag har skrivit om sötare katter i andra ämnen.

Den andra drömmen hade två sekvenser. En som handlade om att vi var ombord på ett flygplan och provåt mat. Homer Simpson var med och jag såg från planets utsida hur all mat från främre halvan av planet (den mer upplysta halvan) flög emot honom och han åt upp det.

Den andra sekvensen i drömmen var ute i naturen och här blev det rena toaletthumorn. Det fanns kvinnor jag inte kände till där, men ingen Homer. Det delades ut halvt genomskinliga plastkassar till oss alla för det fanns ingen toalett, så vi skulle skita i kassarna var det tänkt. Jag var lite skeptisk, men många verkade vara inställd på det. Konstigt, då man ute i naturen kan skita i det fria om det kniper. Kanske lika bra att drömmen tog slut i tid.
🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *