Flyg till solen utan biljett

Jag drömde precis som i annan galen dröm jag haft nyligen om flyg. Den här gången att jag åkt till soliga breddgrader (Gran Canaria?) och stod där på flygterminalen på resorten och kände i bakfickan – flygbiljetterna hade jag glömt hemma! Både tur- och returbiljetten.
*Milda panikkänslor och hög stress i solig och varm drömvärld.*

Det var lite märkligt, för utan flygbiljetter blir det svårt att åka flyg, och jag hade ju inte boardingpass heller. Det framgick inte av den här galna drömmen hur det hade gått till, men jag ringde till några (resebolaget?) och jag behövde inte ens presentera mig, de visste direkt vem jag var.

De skulle fixa en bil åt mig under första dygnet, men nu när jag tänker efter minns jag inte riktigt hur det skulle lösa problemet med obefintliga flygbiljetter. Men i drömmen behövde jag hjälp med transport under första dygnet på grund av det….

I alla fall skulle bilen stå stand by dygnet runt och chauffören var en ung dam som hette Greta.
🙂

Så det började ordna upp sig ändå, till slut, den galna drömmen borde kanske ha fortsatt här, men det blev inte så mycket mer. Synd dessutom att jag inte minns resebyråns namn, de var ju väldigt serviceinriktade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *