Jonas Gardell sågar genusforskare

Citatmaskinen har gjort det igen. Komikern Jonas Gardell sågade i Faktum i september ”queerforskare” och ”genusforskare”:

”Det är ju så löjligt! Hela queer-grejen. Det var ju jag. Hela jag var ju queer. Sen kommer några satans akademiker och snor begreppet och gör det till en teoretisk disciplin. Grejen var att vi inte ville bli definierade och sen ägnar de hela sin karriär åt att bygga en identitet av det. Ett antal brudar som slickat minimalt mycket fitta för att ha rätt att kalla sig flator!”

Ungefär så tror jag också att det ligger till. Några halvlesbiska feminister på vänsterkanten börjar plugga och försöka hitta statistik bara för att göra sig en karriär på andras bekostnad. Vissa så kallade ”queerforskare” har ju med kommunala medel försökt forska fram att heterosexualitet är onaturligt, hur det skulle kunna vara det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *