Överskattade Erik & Mackan

Jag har alltid undrat varför TV6 program med Erik & Mackan finns. Kan två knubbisar egentligen bli mer överskattade?

Jag såg några minuter av 99 saker nånting nånting en gång och då skulle Erik söka upp sin gympalärare från skolan och gnälla över varför han inte fick femma utan bara fyra i betyg. Det var alltså det som var värsta oförrätten från skolgången. Sic!

Det är inte för att det är lördagkväll och jag som vanligt sitter ensam hemma och är bitter som jag tycker att det är som en droppe piss i Stilla Havet jämfört med mina oförätter som ung.

Personlighetsrelaterade betyg, ensamhet, galen familj att växa upp i, krossat hjärta, etc. Från mitt perspektiv ter sig pojkarna Erik & Mackans lekstuga i TV som uppblåst, sen får andra tycka vad de vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *