Fem bra skämt

En morgon när prästen skulle gå till jobbet hittade han en död gris vid sidan av vägen. Han ringde polisen och berättade om grisen. Då sa polisen som ville göra sig rolig:
– Jag trodde ni präster tog hand om de döda.
Prästen fann sig snabbt och svarade:
– Ja, det gör vi men vi brukar ringa de anhöriga först… 

* * * * *

Dagen var fastställd och tre av brudgummens vänner, en snickare, en elektriker och en tandläkare diskuterade vilka hyss de skulle hitta på för brudparet i samband med bröllopsnatten. Snickaren menade att om han sågade av sängbenen så fick de något att skratta åt. Elektrikern bestämde sig for att koppla ström i sängen. Tandläkaren ville inte säga vad han skulle göra, men lovade de andra att hans hyss skulle bli ihågkommet för alltid. Bröllopet och tillhörande festligheter gick som  planerat och några dagar senare fick alla brudgummens vänner följande brev:
”Bästa vänner! Vi ber att få tacka för alla lyckönskningar med anledning av vårt bröllop och alla ansträngningar att göra detsamma oförglömligt.
Vi hade inget emot att sängbenen var avsågade och rasade ihop då vi lade oss, ganska kul faktiskt! Den elektriska stöten var först en chockartad upplevelse, men som sen faktiskt visade sig ha en positiv effekt på manligheten…
MEN — får jag fatt i den  idiot som hade blandat lokalbedövning i vaselinburken, DÅ JÄVLAR…”

* * * * *

En ungkarl från Enköping stegade in på lokaltidningens redaktion och ville sätta in en annons under rubriken bekantskap sökes. – Ungdomlig man med intresse för naturen, som gillar mysiga hemmakvällar över ett glas rödvin och tända ljus söker kramgo tjej… Föreslog killen.
– Vill du ha in den med detsamma? undrade redaktören.
– Ja det är väl klart, men kan man skriva det i annonsen??

* * * * *

En nybliven brandman kom hem från jobbet och berättade för frun om systemet de har på brandstationen:
– När ettan ringer tar vi på våra jackor, när tvåan ringer glider vi nerför stången och när trean ringer är vi redo att köra iväg. Och nu tänkte jag att vi skulle ha samma system här hemma. När jag ropar Ett – klär du av dig alla kläder, när jag ropar Två – hoppar du ner i sängen och när jag ropar Tre – sätter vi igång…
Hustrun tyckte att det lät bra. Följande kväll när  mannen kommer hem ropade han ”ett”, varpå frun tog av sig kläderna. Han ropade ”två” och hon lade sig på sängen. Han ropade ”tre” och de började.
Plötsligt skriker frun:
– Fyra.
– Vad betyder det?
– Mera slang, du är inte ens i närheten av elden!

* * * * *

En 85-årig man gick till doktorn och ville få gjort ett spermatest. Doktorn gav mannen en burk och sa:
– Ta den här burken och kom tillbaka imorgon med ett spermaprov.
Nästa dag kom mannen tillbaka och överräckte burken till doktorn. Burken var lika ren och tom som dagen innan. Doktorn undrade vad som hände och den gamle mannen sa:
– Jo, det är så här först försökte jag med högra handen, inget hände. Sen försökte jag med vänstra handen, fortfarande hände inget. Då kallade jag på  min fru för hjälp. Hon försökte först med högra handen och sedan med vänstra handen, fortfarande hände inget. Hon försökte då med munnen, först med tänderna i, sedan utan tänder, fortfarande hände inget. Vi ringde till och med på hos vår granne, Agda. Hon försökte också. Först med båda händerna, sen i armhålan. Hon försökte till och med att klämma den mellan knäna, men inget hände.
Doktorn var chockad.
– Du kan inte mena allvar! Bad ni verkligen grannen om hjälp?
– Jo, sa den  gamle mannen. Och hur vi än försökte med så fick vi inte av locket på burken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *