Twingly bort – temat uppdaterat

Som ingen märkt och ingen frågat efter har Twingly-rutan försvunnit från högerkolumnen. Jag uppdaterade mitt WordPresstema och då raderades hela högerkolumnen, eftersom jag var tvungen att fixa PHP-skripten själv för att få allt att funka. Allt är som det ska igen nu, men jag orkar inte bry mig om Twingly, eftersom det återigen är krångel att få skiten att funka. Hälften av länkarna var ju ändå från spambloggar, alltså inte myckat att länka tillbaka till. Jag väljer att spendera min tid på annat än Twingly framöver.

Att temat uppdateras är inget du som besökare märker, men jag ska försöka att tills nästa gång komma ihåg att kolla så jag backupat alla filer jag ändrar manuellt i via wordpress redigera-verktyg.

Fast jag är ju senildement som den 30-åring jag är så vi får se hur det går…
🙂

1 tanke kring ”Twingly bort – temat uppdaterat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *