Fibornacci-tal av guds nåde

Tro’t eller ej, men folk kan tro på vad som helst, särskilt när det gäller konsten att tjäna pengar. Fibornacci-tal är tal som är summan av de två föregående, alltså talserien som  0,1,1,2,3,5,8,13,21 och så vidare.

Utskicket av InvestmentU den 14 december tog upp detta ämne med bland annat följande citat:

Cynthia  Kase of Kase & Co, a firm that offers trading and hedging advice, is even  more enthusiastic. ”This mathematics is embedded in the structure of the  universe,” she says. ”It’s one of the reasons I believe in God.”

Fibornacci-talen sägs även ha haft ett finger med när pyramiderna byggdes, så det kan inte bara förutsäga börsen utan även det mesta. Såvida du inte har förstånd i skallen och fattar att det inte går att förutsäga framtiden, alla som försöker blir ju hela tiden motbevisade.

Även de som förnekar att de blir motbevisade.

Ja, kanske särskilt dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *