Talibanernas dubbelmoral och självemotsägelser

Vissa religiösa grupper är värre än andra. Världens sämsta människor just nu är talibaner, fullt jämförbara med Hitlers nazister. Här är en liten tragikomisk lista över talibanernas dubbelmoral och självemotsägelser:

 • De köper mer vapen än hårtrimmers av moraliska skäl.
 • Talibanerna anser att TV och västerländska samhället är omoraliskt och farligt, men de har ändå bombbälten och dödar i guds namn.
 • Talibansvinen gillar kvinnor så mycket att de tycker att alla borde äga en och behandla henne som ett djur i den galna tron att det är rätt.
 • Självmordsbombare som åkt till ett modern land brukar rent statistiskt sett relativt ofta porrsurfa och dricka alkohol innan de dödar civila av religiösa skäl.
 • De tjänar pengar på heroin, men dricker inte alkohol av moraliska eller religiösa skäl.
 • De mördar småflickor som går till skolan, men kallar sig ändå muslimer trots att islam förbjuder mord.

2 tankar kring ”Talibanernas dubbelmoral och självemotsägelser

 1. kallepelle

  Dom tycker väl att alla borde äga max fyra stycken (kvinnor)? Profeten lade sig dock till med ett fyrtiotal och Harun El Rashid och hans kompisar ägde väl tusentals tror jag? Varför bombvästen är så poppis är väl löftet om tilldelning av 72 jungfrur i paradiset? MedelIQ (ungefär=vederbörandes skonummer) i dom här länderna är ett resultat av att man fått för sig att ägodelskvinnorna bör man vara kusin med?

 2. Elakingen Inläggsförfattare

  Ja, ungefär så. Jag hörde på Rapport eller Aktuellt en gång att talibanerna försvarar sitt kvinnorförtryck med att kvinnor ska slippa arbeta utanför hemmet och att det ska typ vara en sorts befrielse för dem. Hemskt nog menar nog många talibaner allvar när de säger att de tror sådana dumheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.