Jag försökte döda jultomten med slåttermaskin

Äntligen har jag återigen haft en riktigt sjuk och galen dröm som jag minns.

Jag minns inte början av drömmen men jag drömde att jag ute och sprang på bilvägar, nästan lika snabbt som bilarna. Det var inte så svårt. Ganska snart var jag och några mer eller mindre ansiktslösa personer på Gran Canaria, även om miljön inte var bekant. Jag minns lättnaden över att vara där och trivas där och få resan gjord så att säga.

Vi gick runt i ett område som liknande gallerior, men ett av husen där folk bodde på bottenvåningen kunde man gå i. Vi gick i det stora rymliga huset och istället för affärer längs gångarna var det folks hem, alltså att de knappt hade några krypin utan hade t.ex. köker längs väggen där vi gick. Vi gick rakt genom folks bostäder och det var okej för det var ett sånt hus typ…

Det framgick efter en stund att jultomten dödat någon både i huset och i mitt sällskap. Något riktigt tumult där blev det inte, men vi bestämde oss för att bästa sättet att hantera jultomten var att för hand dra stora slåttermaskiner över honom för att strimla och stycka kropparna. Detta var något jag såg fram emot, utan att för den skull vara hatisk eller drömma en mardröm.

Kropparna? Ja, jultomten var mer som en handfull svarta rektangelformade figurer, men jag såg honom/dem knappt. Jultomten hade barrikaderat sig ute på en gulgrön åker, som såg ut att vara placerad i min barndoms stad. Barrikationen bestod främst av plankstaket och pålar med vassa piggar, som vissa andra började dö av så fort de försökte forcera det.

Vi sprang där på slagfältet och istället för att dra själva slåttern med en traktor så drog vi den för hand efter oss. Det gick orimligt lätt och snabbt. Han som sprang bredvid mig tipsade om lättaste sättet att komma fram, det var en lucka utan plank och med bara två vassa piggar och Leatherface från Motorsågsmassakern1 och 2.

Som om en stum störd kille med motorsåg och en ansiktsmask bestående av huden från en annan människa vore ett lätt sak att dra en stor röd slåtter över…

Det var ännu ingen mardröm och lika bra det kanske. I alla fall tog drömmen slut här. Någon som kan tolka den här drömmen åt mig? Vad säger den om mitt undermedvetna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *