Här kommer den gröna kommunismen

E24… jag menar NLIV…. jag menar SVD… i alla fall har dem en artikel om den kommande gröna kommunismen idag. Från 2020 ska tydligen 100 miljarder dollar årligen samlas in från de skuldsatta staterna i västvärlden. Pengarna ska sedan försvinna i korruption likt FN:s olja mot mat-program för Irak under Saddam Hussiens terror… oops, jag menar pengarna ska investeras i välmenande miljöprojekt.

Ja, det är det i all fall tanken, men vi vet ju alla hur det går när man centraliserar väldigt mycket genom att samla in folkets resurser – det blir socialism och i värsta fall kommunism. Den sistnämnda leder alltid till fattigdom och diktatur så de 100 årliga dollarmiljarderna är en början på en global grön kommunism, där en styrande elit sitter och försöker planstyra ekonomin och klimatet.

Orsaken till att demokratin försvinner när centraliseringen blir för stor är att stora alla pengar leder till maktkoncentration och som alla vet: makt korrumperar. Har miljömupparna inte lärt sig någonting? Det här är ett förslag för alla som gillar politikermakt.

En grön klimatfond? Sådana dumheter. När det finns diktatorer, svält, planekonomi, respektlöshet för privat ägande. Plus alla riktiga miljöproblem som vi har just nu, som utfiskningen av haven.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *