Världens konstigaste bäbis

Warning: include_once(/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_links.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 2

Warning: include_once(): Failed opening ’/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_links.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 2

Jag hade en bisarr dröm för ett par veckor sedan. Det handlade om att rymdvarelser kom och det var en bäbis som var i fara. Grejen var den att bäbisens kropp var en frisbee medan armar och ben var svarta insektsben. Tom Cruise var med i drömmen, men jag vet inte hans roll. Kanske var han far till världens konstigaste bäbis?
🙂

Bäbisen tog rymdvarelserna, men jag minns inte hur. Jag vet inte om de flög i väg med den, men den flög i vart fall tillbaka. Hittade hem gjorde den också. Underskatta aldrig en flygande frisbee-insekt.
🙂

Undrar om den här galna drömmen säger något om mitt undermedvetnas syn på barn?!

Warning: include_once(/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 15

Warning: include_once(): Failed opening ’/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *