Näthat från kulturvänster i offerkofta

Några till synes hatiska personer inom extremvänstern har återigen haft svårt med oliktänkande. Den här gången är det Skabbteatern som lagt upp en lista över personer de hatar. Tillsammans med filmklippet med vapen blir det hela lite hotfullt.

Deras motiv är det gamla vanliga mossiga pratet om kvinnoförtryck och ”kapitalistiska svin”. Ironiskt och nästan lustigt eftersom det är tack vare kapitalismen (=marknadsekonomin) som staten får skatteinkomster nog att betala kulturarbetarnas teaterlöner med.

Jag undrar varför kvinnor så lätt verkar ta på sig offerkoftan. En elak komiker som Magnus Betnér har ju blivit hotad många gånger, bland annat på grund av alla skämt på om nazister. Men han springer inte omkring och gnäller över hat för det, så i någon mån verkar offerkoftan vara frivillig.

Hoppas alla på Skabbteatern får en bra dag så de slipper hata sin medmänniskor så mycket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *