Den döende diktatorn

”Enligt Nicolas Maduro  är Hugo Chavez sjuk eftersom han har arbetat så hårt i kampen för att ge folket ett bättre liv.”

Källa dise.
Ja, det är lätt att ösa pengar över den fattiga delen av folket om du bränner broarna till framtiden. Det är precis vad Dumhugo Chavez har gjort genom att stjäla företag och lagstifta bort demokratin i landet.

Valutan har devalverats så allt blir dyrare att importera, förbjudit golf, gjort som Hitler när det gäller att få parlamentet att låta honom fatta beslut utan deras godkännande, låtit elsystemet och vattentillgången förfalla, konfiskerat banker, etc.

Förhoppningsvis dör Chavez nu. Det betyder iofs att han aldrig ser kapitalismen vinna och berika folket på bekostnad av hans ”socialism”. Ungefär som Infidel Castro på Kuba.

I Asien finns det nuförtiden en hel del respekt för privat ägande och att tjäna pengar, och tack vare marknadsekonomin och kapitalismen har därför en miljard människor lämnat fattigdom och nått svensk medelklassstandard. Och det på bara 10-20 år.

Och så finns det kommunister som kallar sig sossar som Chavez och grisarna Castro, som förnekar alltihop.
🙂

3 tankar kring ”Den döende diktatorn

  1. Carolina

    Om Maduro har rätt kommer diktatorn att leva i högsta välmåga ett bra tag till.

  2. Carolina

    Snarare är det en enorm paradox. Blir han sjuk av att ha arbetat hårt för att ge folket ett bättre liv, blir han frisk för att han egentligen har arbetat åt ett annat håll, och sååå långt åt ett annat håll… …men den där Maduro har ändå inte rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.