Matskandalen slår mot kyrkan

matskandalen
Tidigare har matskandalerna avlöst varandra sedan man hittat en massa nyttigt hästkött i maten. Mat i maten är givetvis inte så bra om det innebär felaktig innehållsförteckning. Men kors i taket – nu har matskandalen nått kyrkan.

Oblater och vin som uppges vara Jesus kött och blod har nu föga oväntat visat innehålla 0 procent av Jesus. Skandal! 🙂 Lägg ner nattvarden och drick nattvardsvinet direkt istället, så kan ni kalla det dagvarden?! Om ni nu gillar vin och att supa på dagtid.

Skandalen blir särskilt stor med tanke på att vampyrer är så populära nuförtiden. Hade det verkligen funnits Jesus i det sura äckliga vinet, hade det ju varit blod. Torkat vitt kött och blod på flaska, religiösa förnekar sig inte.

2 tankar kring ”Matskandalen slår mot kyrkan

  1. Carl

    Hörde en norgehistoria: Man hade hittat sågspån i köttprodukter och kommit fram till att en gunghäst fått sätta livet till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *