Varför gå när man kan sitta… på löpbandet

Warning: include_once(/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_links.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 2

Warning: include_once(): Failed opening ’/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_links.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 2

gym-stol-pa-löpband

Hon sitter ju på en stol på löpbandet…?! Hur orkade hon ens ta sig till gymmet? Förhoppningsvis är detta en arrangerad bild…

Warning: include_once(/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 8

Warning: include_once(): Failed opening ’/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 8

1 tanke kring ”Varför gå när man kan sitta… på löpbandet

  1. Ester

    Eller så har hon så mycket knäproblem att hon knappt kan gå, men sitta och sparka på löpbandet fungerar, och lite motion är som bekant bättre än ingen motion alls.

    (Fast isf borde hon väl egentligen simma eller nåt.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *