Äntligen vaknar Mediesverige

Äntligen har det dykt upp åtminstone några personer i Mediesverige som kan tänka och kritiskt granska räkmackeglidande påläggskalvar i genusdebatten.

Det är för mig en gåta varför många journalister slutar ställa frågor så fort PK-medias gullegris Maria Sveland dyker upp och kastar skit på stora delar av Sveriges befolkning och utmålar sig själv till offer.

En gång för några år sedan satt Maria Sveland i SVT:s morgonsoffa och sa att hon ville sträcka ut långfingret åt kärnfamiljen. Detta angående att hon skrivit en hel bok om hur bra det är att folk börjar bråka och skiljer sig. SVT-Marianne (vad hon nu heter i efternamn) ställde konstigt nog ingen fråga varför, så jag vet inte riktigt varför Sveland hatar att folk blir förälskade och skaffar barn (och därmed bildar en ny kärnfamilj). Det är inte första gången som media slutat ställa frågor till Sveland.

Ta hennes nya bok till exempel, där hon får framstå som värsta offret. Visst är det för illa att hon mordhotas, men det blir Aschberg, Josefsson, Täppas, Betner, etc också, men de utmålar sig inte till offer. Nästan alla recensioner sväljer hennes situation utan kritik. Men för den som inte är blind så vet vi att denna feminist ägnat stora delar av sin karriär åt att smutskasta majoriteten av Sveriges befolkning. Som när hon jämställer jämställda med extremhögern och dessutom har hon tidigare kallat sig själv för rasist pga hudfärgen.

I Mitt I Söderort den 5 mars 2013 utmålas mer eller mindre alla som inte håller med Sveland som kvinnohatare och antifeminister. Artikeln avslutas med Sveland hoppas att folk ska visa sitt motstånd mot orättvisor i valet 2014. Låter som hon gått över från vänster till höger i sympatierna. Vänstern vill ju chockhöja skatterna för de som tjänar allra minst. Men Sveland tänker nog helt annorlunda när det gäller rättvisa…

Här är lite läsning om den nyvaknade kritiken mot det lättkränkta PK-medias älskling Sveland:

Bo Rothstein skriver på Newsmill om Svelands lögner i hennes bok. Han nämner även den nu avskedade blufforskaren Eva Lundgrens (sannolika) lögner om det stora nätverket där barn och ofödda foster slaktas och offras.

Kristianstadbladet har lagt upp en fil där du kan lyssna på Gräv, där Janne Josefsson kritiserar Maria Sveland, eller snarare främst det faktum att ingen ifrågasätter det hon häver ur sig och framförallt att hon vägrar ta de flesta debatter med jämställda. Sveland svarade med att kalla Josefsson för kvinnohatare.

Janne Josefsson skriver själv om det på SVT Debatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *