”ditt privata detaljer Telefon”

Under rubriken ”Arv” skriver avsändaren ”Le” från mejladressen johnsg13@erau.edu följande språkfelsfulla omgång ord:

Det är förståeligt att du kan vara lite orolig med denna post men jag har en lukrativ affärsverksamhet förslag av ömsesidigt intresse att dela med dig. Jag fick din referens i mitt sökande efter någon som passar min föreslagna affärsrelation.

Jag är en pensionerad verkställande direktörerna vid kapitalförvaltare. Jag har en dold verksamhet förslag för dig. Jag kommer att behöva dig att hjälpa mig genomföra ett affärsprojekt från Hong Kong till ditt land. Det innebär överföring av en rimlig summa pengar. Allt som rör denna transaktion skall juridiskt göras.

Vänligen sträva efter att största diskretion i allt som rör denna fråga.

Du ombeds vänligen rekommenderas att svara med följande uppgifter till min privata e-post: Din fullständiga namn och adress, din födelsedatum och födelseort och ditt privata detaljer Telefon till eurests@aim.com jag kommer att förse dig med mer information om hur man ska gå på mottagandet av Ert svar.

Om du inte är intresserad av mitt förslag, vänligen ta bort detta mail av säkerhetsskäl och jag kommer inte att kontakta dig igen.

Din tidigaste svar på detta brev kommer att uppskattas.

Vänliga hälsningar,

Lee

Jag ska alltså mejla mitt ”…fullständiga namn och adress, din födelsedatum och födelseort och ditt privata detaljer Telefon till eurests@aim.com”.

Privata detaljer?
🙂
Tycker ni jag ska mejla spammaren min skostorlek, kuklängd, grad av närsynthet samt vilket politisk parti jag röstat på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.