Ha aldrig ”&” i ett etikettnamn

Jag har varit arg, sur, irriterad och oförstående. WordPress betedde sig som skit mot mig. Anledningen var att jag hade ett &-tecken i namnet på etiketten Mina Roliga & Galna Drömmar.

Det som händer då är att WordPress blir jätteelak och skapar en ny länk och vägrar använda den vanliga permalänken som är http://elak-javel.farbrortorsten.com/?tag=drommar. Istället skapar och använder WordPress som sagt en ny etikett där alla orden i namnet ingår i permalänken. Hur jag än gjorde var det omöjligt att tagga ny inlägg om mina drömmar med den gamla länken.

Tills jag kom på att det funkade om jag ändrade namnet, och det som skulle ändras i namnet var att ”&” inte får finnas med. Har troligen något med PHP att göra.

Dagens lärdom: Ha aldrig &-tecken i namnen på etiketter i WordPress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *