Plötsligt får jag pengar av Facebook

Grattis!
Vi är väldigt glada att meddela att ditt namn visas på facebook lotteri marknadsföring för månaden och vi ger ut den totala summan av
$ 550.000 USD (fem hundra femtio tusen amerikanska dollar) till våra vinnare, vilket är den summa du har vunnit. Ditt namn valdes i ett lotteri som gjordes igår så vi behöver din snabba respons så att vi kan gå vidare med leveransen av din fond.
Ditt namn valdes av Mr Mark Zuckerberg VD för Facebook (Grundare & VD) Främjandet gjordes för att göra alla Facebook-användare dra nytta av den vinst företaget gjort, är Facebook det första och ständigt största sättet att möta både gamla och nya vän.
Du rekommenderas att kontakta betalningen avdelning med ditt fullständiga namn och adress med e-post nedan så att de kan fortsätta att leverera dina pengar till dig.
Betalning Avdelning E-postadress: facebookagencyconfirmationpaydepartment@live.com
Grattis än en gång.
Vänligen komma tillbaka till oss för att få din fond och hur du vill att det ska skickas till dig. Tack.
Greg Holmes för CDAA
Få lite Zeropaid GearFBI SCAM SKYDDAT

Oj så trovärdigt. Att Zuckerberg vill ge mig pengar i ett ”facebook lotteri marknadsföring för månaden” jag inte ens anmält mig till. 🙂

Och så ska jag skickade till en epostadress som slutar på @live.com. Det är extra kul eftersom live.com ägs av Microsoft, som förvisso äger en liten del av Facebook, men det är klart att Facebooks folk har @facebook.com-adresser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *