Knasdröm om porrstjärna

Warning: include_once(/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_links.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 2

Warning: include_once(): Failed opening ’/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_links.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 2

Här kommer ännu ett inlägg om vad jag drömde för några veckor sedan. Jag var tydligen inne i ett drömstim då.

Enligt drömmen var det en porrstjärna som ringde på min dörr (återigen var jag i föräldrahemmet i Falun). Tyvärr besökte hon mig med kläderna på och hon (vem det nu var) gick bara förbi mig in.

samliv349

Hennes assistent skulle också tränga sig in hos mig, vilket jag motvilligt gick med på. Han var en viss Omar, en driftchef på ett svenskt teakbolag med verksamhet i Panama.

De började typ inventera hos mig, vill jag minnas. Eller höll på med nåt i köket. Det stora problemet dök upp när flera mafiosotyper dök upp och bar in en död kropp i huset. Då ville jag ringa polisen, men inte så någon såg. Hon var misstänksam mot mig, den så kallade porrstjärnan. Jag smög därför in i badrummet och stängde dörren bakom mig och sedan det öppna fönstret.

Jag tog fram en enorm telefonlur, som hämtad från 1980-talet (eller från Farbror Torstens nattduksbord). Men tyvärr hade maffiabossen kommit just då och till råga på allt blev badrumsdörren genomskinlig (alt. bestod av persienner som vinklades upp) så bossen kunde se in vad jag gjorde. Maffiabossen var Morgan Freeman.
– Hejhej, sa jag.
🙂
Slut på drömmen.

Ordet är fritt för drömtolkningar!

Warning: include_once(/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 24

Warning: include_once(): Failed opening ’/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *