Energi i kroppen plötsligt

gym-konditionstrana

Jag kan inte fatta att jag trots allt tangerade mitt personliga rekord på 90 kg i marklyft igår. Förvisso inget pressat rekord, för mer än 12 har jag inte försökt göra, men ändå.

Cykelturen till och sen hem från väninnan igår kvällst borde ha suttit i benen, men det kändes bra både där och i ländryggen. Jag hade dessutom mer energi än vanligt när det gick lårgång med två 8 kg hantlar.

Intressant.
Annars har det känts som att allt gymmande i kombo med löpning och cykel har gjort mig lite sliten.

2 tankar kring ”Energi i kroppen plötsligt

  1. Carolina

    ”mitt personliga rekord på 90 kr i marklyft”! Har du orkat lyfta mer än 90 kronor från marken nu? Var det mynt eller sedlar?

  2. Elakingen Inläggsförfattare

    Haha, jag är så yrkesskadad som kapitalist att jag börjar skriva kr även där det ska vara kg. Kanske var det dollartecknen jag har framför ögonen som spökade till det. Nåväl, jag har korrat mitt lilla misstag i texten nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.