Chuck Norris – töntarnas tönt

Warning: include_once(/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_links.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 2

Warning: include_once(): Failed opening ’/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_links.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 2

I allt från actionfilmer som The Expendables 2 till Walker Texas Ranger har Chuck Norris försökt spela den där oövervinnerliga superhjälten som aldrig förlorar en strid. Alltid förutsägbart, aldrig riktigt spännande. Ibland dessutom skrattretande.

Det är därför jag blev så road när jag hittade detta hos di.se:

”Webbplatsen Rotten Tomatoes  som betygsätter filmer och tv-spel genom att komprimera in recensioner som samlats in på nätet har utnämnt Chuck Norris till ’den sämsta manliga skådespelaren genom tiderna’.”

En fördel med Chuck Norris slagsmålsglorifierande är all satir som gjorts om honom. Som denna:

chuck

I Walker Texas Ranger är dessutom alla misstänkta totala idioter, som alltid väljer att slåss med Walker istället för att bara följa med till stationen och få frågor, hålla käft, vänta på advokat och till slut bli frisläppt. Så som verklighetens brottslingar gör.

Att välja att slåss med en snut, alltså begå brott, istället för att bara hålla käften, är korkat och onödigt. Dessa slagsmål verkar vara ett slags mål i sig :-), målet om att fylla ut programtiden med flashiga roundhouse kicks. Det blev (de avsnitt jag sett av serien) till slut trist, förutsägbart och nästan komiskt.

Warning: include_once(/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 18

Warning: include_once(): Failed opening ’/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 18

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *