Rakade av sig håret för att rädda miljön

Ingrid Gustafsson har inte bara förnamn som en gammal tant. Hon har dessutom rakat av sig håret så hon ser ut som en cancerpatient. Jag har svårt att tro att det blir en modetrend bland kvinnor. 🙂

Allvarligt talat är det jättebra att folkpartisten i fråga tar upp ett akut miljöproblem som vi har idag, nämligen kemikalier i naturen. Det är aktuellt och allvarligt, till skillnad från klimatet som kanske blir ett problem om 50-100 år.

Att kvinnan i fråga sen inte väljer att bara sluta ha spray, vax, mousse, gelé i håret utan rakar av det helt förstår jag inte. Det går väl att ha hår utan alla hjälpmedel. Jag har aldrig haft annat än schampo.

Hon gick därmed från att se bra ut till… ja, frivillig cancerpatient-look. Inte det kvinnligaste eller det allra mest snygga om ni frågar mig (varför nu någon människa i hela universum skulle bry sig det minsta lilla om min dryga åsikt när det gäller utseendet hos människor jag inte ens träffat!).

Men att inte ha hår på huvudet sparar i alla fall pengar. Jag har själv en billig men ful frisyr när jag inte är nysnaggad:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *