Al Gore hånas av investeringsstrateg

Alexander Green hånar idag Al Gore för dennes korkade inlägg i Wall Street Journal. Al Gore tror inte att kolbaserad energi hör till framtiden, men glömmer komma med trovärdig ersättare. Den här planeten använder ju bara mer och mer olja och gas varje år, så trenden är uppenbart åt motsatt håll som propagandamaskinen Al Gore.

China, for instance, is responsible for 23.5% of the world’s CO2 emissions. They have made it clear they are not returning to the bicycle as their primary mode of transportation. How is Gore (or anyone else) going to force the Chinese to accept his demands?

India and Russia are responsible for another 11.6% of the world’s carbon emissions. Can you imagine Putin’s response to Al Gore’s mandates? He would barely bother to lift a finger… his middle one.

Du kan också skratta åt alla nya tokiga klimatord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *