Pungen stor som en apelsin

”Fråga Doktorn tar alla på allvar” stod det på framsidan av en TV-tidning, såg jag när jag handlade här om veckan. Då tänkte jag på han som skrev ett brev till SVT-programmet i fråga för ett par avsnitt sedan och fråga om han hade fått pungbrock. Hans pung var enligt brevet hård och stor som en apelsin!

Vad är det för fel på folk som inte söker läkarhjälp direkt, utan mejlar ett TV-program för att eventuellt få svar. Fråga Doktorn svarade i stil med att ”Ja, det kan nog vara pungbrock. Gå till doktorn!

Doktorn rekommenderade apelsinpungen att gå till doktorn. No kidding, Sherlock att det behövs. Det hade han väl kunnat räkna ut själv att han skulle?!

En stor apelsin kan ju vara 12-13 cm i diameter! Om nötpåsen är så stor får den ju inte ens plats en kalsongerna. Att då nöja sig med att skriva till TV är att vara FRUKTansvärt optimistisk.
🙂

Om nu brevet var äkta förstås. Fråga Doktorn tar alla på allvar, även de som kanske bara brevledes fejkar syndrom.

Warning: include_once(/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 4

Warning: include_once(): Failed opening ’/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *