Ung Vänster-medlem till försvar för brottsligheten

Ständigt dessa hatiska kommunister som inte tål oliktänkande eller demokrati. Den här gången är det Ung Vänsters ordförande i Örebro Län, Markus Allard, som försvarar den våldsamma och kriminella organisationen Revolutionära Fronten och har gillat deras sajt på Fejjan. Källa SVT:s Text-TV.

”Ärligt talat tycker jag inte att det är värre än att gilla polisen på Facebook, säger han till SVT:s Tvärsnytt. Han menar att regeringens politik i själva verket är värre än det våld som Revolutionära Fronten stått för.”

Det säger rätt mycket om en människa att vederbörande har sådana problem med polisen.
Trevlig nog har andra inom Vänstern tagit avstånd från uttalandet.

”Revolutionärt våld” = extremisternas ursäkt för att få slå oliktänkande och strunta i allt vad åsiktsfrihet och yttrandefrihet heter. Som det brukar bli bland kommunister och nazister.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.