Bra säkerhetsplugin – Better WP Security

Ett bra säkerhetsplugin är Better WP Security, som täpper till och säkrar upp din sajt eller blogg i WordPress.

Pluginet ändrar allt från förutsägbara prefix och ID till att fixa med regelbundna backuper av databasen. Allt är pedagogiskt och ganska lätt att förstå.

Warning: include_once(/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 4

Warning: include_once(): Failed opening ’/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.