Gratis DN? Nej, usch.

Jag vet inte varför DN fortsätter att skicka reklam till mig. Desperation kanske? Det kommer ett eller ett par erbjudanden om året.

Med tanke på hur mycket gratis läsning det finns på DN:s webb och de patetiska lögner DN publicerar ibland ser jag ingen anledning att betala för en tidning tryckt på alldeles för stort papper.

Roligast är det att skicka tillbaka skiten Åter Avsändaren:

dn-reklam

Vän av ordning undrar kanske hur jag kan ha så mycket fritid att jag hinner med sånt här. Sanningen är att jag bloggar och skickar iväg skräp när andra slöar framför TV:n eller super skallen av sig på krogen.

Minimerar man sånt får man en hel del tid att roa sig på. Sen tycker jag det är viktigt att engagera sig i samhället och protestera mot det jag tycker är fel. Och idag tyckte jag att DN:s reklam var helt fel.

Skicka tillbaka det du är missnöjd med du också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.