Nuts! Jordnötter kan innehålla nötter?!

nuts

På påsen med jordnötter jag just köpte står det:

”Denna produkt kan innehålla spår av nötter.”

No kidding, Sherlock. Kan jordnötter innehålla nötter?! JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT CHOCKAD OCH FÖRVÅNAD!!!!!

”Kan” innehålla nötter, förresten. Det är alltså inte helt säkert?

🙂

Eller som dem säger i Anglosaxien:
– You are nuts, Elakingen!

Warning: include_once(/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 4

Warning: include_once(): Failed opening ’/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.