Olika typer på gymmet

Det roliga är att jag känner igen de flesta av de här gymtyperna, även om några av dem är väldigt ovanliga.

Den gymtyp av fruktar är den som luktar snusk, möjligen också den råsvettiga sorten som inte torkar upp efter sig, de övriga går det att komma runt.

Som häromveckan när det i en del av lokalen luktade apa nära en person. 🙁 Men det gör det förvånansvärt sällan egentligen.

Warning: include_once(/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 4

Warning: include_once(): Failed opening ’/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *