Friheten inskränks mer för varje generation

”Som åttaåring hade farfarsfar George Thomas tillåtelse att gå en mil från hemmet för att fiska. I samma ålder fick farfar Jack röra sig ett par kilometer i olika riktningar. Hans dotter, Vicky, fick som åttaåring röra sig fritt i närområdet – gå på egen hand till parken eller skolan. Fjärde generationen, åttaåringen Edward, rör sig knappt utanför den egna trädgården på egen hand.”

Antalet barn som dödas i trafiken har kanske minskat, men det har sitt pris i form av frihet. Läsvärt citat ovan från Karin Rebas.

I Trygghetsnarkomanernas Värld är allt så jävla farligt nuförtiden. Bara bildrullar och pedofiler överallt. Kanske vore lösningen att återinföra det där med lindebarn i igen, fast nu hela barndomen ändå upp till 18-25 år ålder. Oj så tryggt och bra. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *