Friheten inskränks mer för varje generation

”Som åttaåring hade farfarsfar George Thomas tillåtelse att gå en mil från hemmet för att fiska. I samma ålder fick farfar Jack röra sig ett par kilometer i olika riktningar. Hans dotter, Vicky, fick som åttaåring röra sig fritt i närområdet – gå på egen hand till parken eller skolan. Fjärde generationen, åttaåringen Edward, rör sig knappt utanför den egna trädgården på egen hand.”

Antalet barn som dödas i trafiken har kanske minskat, men det har sitt pris i form av frihet. Läsvärt citat ovan från Karin Rebas.

I Trygghetsnarkomanernas Värld är allt så jävla farligt nuförtiden. Bara bildrullar och pedofiler överallt. Kanske vore lösningen att återinföra det där med lindebarn i igen, fast nu hela barndomen ändå upp till 18-25 år ålder. Oj så tryggt och bra. 🙂

1 tanke kring ”Friheten inskränks mer för varje generation

  1. Kim Fredsmäklaren Sigebrant

    DET-HÄR-ÄÄÄÄÄR-D-STÖRSTA-PROBLEMET JUST NU DU MÅSTE FATTA D, SJÄLVA LIVET I SEJ HÅLLER PÅ ATT FÖRBJUDAS OCH D E INGEN JÄVLA TEMPORÄR SAMHÄLLS”TREND”, KINAS ÖVER 200 MILJONER KAMEROR SOM ÖVERVAKAR OCH RAPORTERAR ALLA BROTT KOMMER _INTE_ TAS BORT TVÄRTOM ÖKA OCH OMFATTA T.O.M MITT LILLA SKITSAMHÄLLE FORSBACKA, SPOTTA PÅ GATAN = FÅ TUNGAN AVKLIPPT, KNULLA BARN/VÅLTA NÅN = KUKEN/KLITORISEN OCH ÄGGSTOCKARNA AVKLIPPT EVIG TORTYR ÄR NÄSTA MÅL. LEGALISERA LIVET

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *