Sjuk pojke i vuxen kropp får vindruva i stjärten frivilligt

”Ah, just ja. Jag har ju en vindruva i stjärten!”

Jag zappade mellan TV-kanalerna och råkade se en minut av det värdelösa Paradise Hotel. Tydligen hade killen som jag citerar ovan ännu inte fått ut vindruvan han frivilligt stoppade in kvällen innan. Och så har han inte vett att hålla käft om det heller.

Det här med att bli vuxen är inte riktigt din grej, eller hur Vindruvspojken?

Fy fan, vad sjuka äckliga TV-program det finns. Lyteskomik som inte är särskilt rolig att se.

Å andra sidan måste det vara skönt att bry så så oerhört lite om vad andra tycker, att man likt vindruvsröven helt ger upp integritet och värdighet. Eller är det tragiskt och ett uttryck för att grabben mår dåligt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.