Putin ville tända OS-elden själv

Vladimir Putin när han laddade inför att få tända OS-elden 2014.

Vladimir Putin när han laddade inför att få tända OS-elden 2014.

Enligt säkra ryska källor har Vladimir Putin övervägt tända OS-elden själv. Den ryske minidiktatorn drömde om att få komma inspringande med bar överkropp och manboobsen guppande för att få tända brasan i Sotji-OS. Detta även om han själv kanske inte skulle ha formulerat sig exakt så.

Som synes på nakenfotot ovan räckte inte president Putins estetiska utstrålning och kroppslängd till för att klara av den mycket enkla uppgiften.

Vilde Vladimir får därför ägna sitt presidentskap åt att upprätthålla korruptionen, behålla makten samt fotas i alla tänkbara maskulina sätt (även om vissa foton faktiskt är lika gayiga som Ronald McDonald).

Nyhetsbyrån Defekt, 2014-02-07

Warning: include_once(/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 12

Warning: include_once(): Failed opening ’/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 12

2 tankar kring ”Putin ville tända OS-elden själv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *