Vasektomin som vacker sak att göra

Cosmo-sexismNågonting säger mig att det hade blivit ett väldigt rabalder om Michael Parkinson varit en kvinna som sagt att sterilisera sig är det vackraste en kvinna kan göra för en man. Nu när han är just en han och säger det till en kvinna så går det tydligen bra. I alla fall var det inte mycket rabalder om den här gamla utgåvan om tantsnuskblaskan Cosmopolitan.

Men om kvinnan man är gift med vill ha barn då? Och så kommer man där med värkande pung och berättar stolt att man aldrig kommer att kunna göra henne gravid – bara knulla henne dagligen (sen man läkt efter vasektomin) utan att det någonsin blir en enda bulle i ugnen. Å så vackert.

Eller inte.

Jag hatar ibland förenklingar på framsidor och i rubrikformer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *