Never go full Arnstad – uttryckets definition

Uttrycket Never go full Arnstad innebär att du aldrig ska dra samma felaktiga slutsatser eller bli lika tokig som Henrik Arnstad. Egentligen är det en travesti av ”Never go full retard” från komedinTropical Thunder och betydelsen är snarlik. Agera aldrig maximalt efterblivet, utan försök att ha någon form av smarthet med mitt i all efterblivenhet.

Låt oss ta det här med Henrik Arnstad från början. Nog för att rasismen är skit, men vad är rasism och vad är inte det? För svenska ministrar har det i veckan gått bra att ställa in möten med demokratiskt valda ministrar, däremot ställer de inte in min diktaturens kreatur.

Att inte vilja möta Norges migrationsminister må så vara, men feministerna i Regeringen böjer gärna på nacken för kvinnoförnedrande skurkländer.

Never go full Arnstad handlar om Henrik Arnstad och här är en tweet från honom.

Kommunisten(?) Henrik Arnstad är ökänd på nätet. ”Never go full Arnstad” är ett uttryck som betyder att du kan bli tokig och göra galenskaper, men bli inte så extremt knasig att beter dig som Arnstad.

Jag kan inte bemöta Arnstads tweet ovan i sak, eftersom jag rent intellektuellt inte kan nå ned till hans låga och förvirrade nivå. Det finns liksom inget där att bemöta. Att argumentera mot Arnstad är lite som att argumentera mot en dörr som knarrar.

Never go full Arnstad är ett uttryck som betyder att du aldrig ska agera fullt efterbliven.
Never go full Arnstad. Agera aldrig fullt efterblivet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.