Jägarna 3 – Jomenvisst!

Se här, ännu en Jägarnafilm på gång. Full av fördomar, dialekt, idioter till poliser som vägrar inse vem som är skyldig, skjutglada norrlänningar, mördare, hat, överdriven handling, arga gubbar som skjuter, etc. Jägarna 3 har allt som Jägarna 1 och Jägarna 2 har.

Eller som min kollega Jöns sa en gång:

”Kjell Sundvall kommer från Norrland, så han vet hur det kan vara.”

Jomenvisst! Filmer är inte alls på låtsas, utan på fullt allvar och allt är sant. Alla gånger, Jöns. Inte alls naivt att tro Jägarna-filmen gav en nidbild av norrlänningar. Nejdå, nejdå.

🙂

3 tankar kring ”Jägarna 3 – Jomenvisst!

  1. DAN LINDER

    HEJ.JAG HETER DAN LINDER.JAG HAR BOTT GRANNE MED KJELL SUNDVALL I SVARTÖSTAN I LULEÅ,HAN SOM JAG VAR PÅ DÅ VARANDE PUBEN I LULEÅ SOM HETTE STATS PUBEN I LULEÅ,EN KÄND PUB I LULEÅ.NÄR DET GÄLLER FILMERNA JÄGARNA SÅ ÄR DET BÄSTA JAG SETT,DOM ÄR FRUKTANSVÄRT BRA OCH SPÄNNANDE,JA HELT OTROLIGT!!!!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *