PK-Eliten toppar laget

PK-eliten

PK-eliten toppar laget.

Det är lätt att vara generös och öppna sin plånbok när man är miljonär och bor i Stockholms innerstad.

Då slipper man nämligen drabbas av de skyhöga skatterna på bensin som främst drabbar folk i glesbygd som måste ha bil längre sträckor.

Då slipper man nämligen bo i en förort knökfull av traumatiserade nysvenskar och uppleva hur svårt det kan vara att få ihop alla olika kulturer.

Då har man nämligen råd att skänka stora summor till välgörenhet, eller bara arbeta för att dra in pengar tack vare sitt kändisskap.

Då är det lätt att kalla sig godhjärtad och känna sig präktig och bra som människa.

Jävla PK-Elit. Ständigt dessa vita privilegierade moralister. Jag önskar att fotot ovan vore fejk eller nåt, men det är det inte. Gardell postade skiten själv på Twitter.

Det där med att bo på Söder, rösta på Miljöpartiet, vara för fri invandring, inte äga bil, jobba inom eller synas i media – det börjar bli en riktig töntstämpel för mig.

2 tankar kring ”PK-Eliten toppar laget

  1. Stefan Falkelind

    ”Då slipper man nämligen drabbas av de skyhöga skatterna på bensin som främst drabbar folk i glesbygd som måste ha bil längre sträckor.”, skriver du. De betalar också skatt. Har du inte förstått det?

  2. Elakingen Inläggsförfattare

    Jo, men eftersom PK-eliten bor i Stockholm har de allt så mycket närmare än om de bor i glesbygd i t.ex. Norrland. PK-eliten är med andra ord inte tvingade att ens äga en bil. På så vis drabbar de höga skatterna på bensin folk i glesbygd värre. PK-eliten är dessutom mycket rikare än genomsnittet i Sverige och då är det lätt att ha råd med skatter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *