Kvinnor som inte vill bli utmålade som offer

Alla dessa feminister med främst vänstervridning som utmålar kvinnor till offer hur fel det än är. Idag får de mothugg av kvinnorna som pluggar på Handels i Stockholm.

Något för världens kanske fulaste kvinna att fundera på. Ni vet feministen Lady Dahmer (Natashja Blomberg) som via Twitter utmålar alla kvinnor som hjälplösa offer hela dagarna. Här ett vulgärt foto på henne när hon visar upp sin armhåla.

lady-dahmerNu behöver ju förstås inte alla vänsterfeminister kränka kvinnor lika mycket, men det är ju lättast att skjuta på den som går längst fram och är allra värst. Inte för jag tror att Dahmerladyn förstår hur mycket hon kränker kvinnor genom att alltid utmåla dem som offer. Att hon sen alltid skriver om hur mycket hon hatar män visar bara att hon generaliserar som en rasist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *