Inte fel med en bäddmadrass

Det är inte fel att satsa på att köpa bäddmadrasser till sängen då det dels gör den snyggare, dels så kompletterar den madrassen som redan finns.

Det gör att du kan få en förbättrad sömnkvalitet, vilket i sin tur öppnar för att du orkar arbeta och tjäna mer pengar. I slutändan bli rik. Sedan kan en bra bäddmadrass förlänga livstiden på din vanliga madrass. Vad är då en bäddmadrass? Jo, det är en madrass man lägger på den vanliga madrassen i sängen. Den brukar vara 5 cm tjock, men det finns även de som är något tjockare. En bäddmadrass ska inte förväxlas med madrasskydd, som är just bara ett skydd på grund av hygienskäl.

En bäddmadrass passar bra i de allra flesta sängar. Det kan vara så att du köpte helt fel madrass när du köpte säng. Då kan det vara bra att lägga till en bäddmadrass. Det är även bra om du tycker att din vanliga madrass är för hård eller mjuk. Du kan med en bäddmadrass få många nätter med god sömn!

Satsa på en bra bäddmadrass

Du kanske är nöjd med den madrass du redan har? Det kan ändå vara värt att satsa på en bra bäddmadrass. Det eftersom att med en sådan kan du ge din rygg ett korrekt stöd, den förbättrar din sömnkvalitet samt skyddar din vanliga madrass mot slitage, fukt samt låter den behålla formen längre. Det är inte fel att vart femte år byta det övre lagret i sängen. Det är ett bra sätt att undvika kvalster på. Billigast är ju då att ha bäddmadrass och byta den. Det kan vara dyrt att byta ut den vanliga madrassen eller hela sängen vart femte år!

Om det är bäddmadrasser för en dubbelsäng, där ni är två som sover, se till att välja egna bäddmadrasser. Ofta är man olika långa och väger olika och har därmed behov av att ha olika bäddmadrasser i sängen.  Så välj ut olika modeller som passar er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *