Smart att byta till LED lysrör

I många hem finns det lysrör i kök och i badrum. Det kan vara smart att byta dessa till LED lysrör så det går upp ett ljus för dig. Det på grund av flera olika anledningar. Dels sparar du pengar på att byta. Sedan är det även så att du sparar både el och tid. Att gå över till lysrör med LED, det är även bra för miljön. Du som vill köpa nya lysrör kan göra det på https://www.lampornu.se/lysror. Antingen byter du bara ut de du har i den armatur som redan sitter, eller så kan du satsa på att köpa en helt ny lysrörsarmatur.

Det är betydligt bättre än att elda upp möblerna för att få lite ljus inomhus.

Lysrör LED, de ger dig en mycket mer kostnadseffektiv belysning. Genom att gå över till LED, både inom lysrör och andra lampor sänker din energiförbrukning rejält. Ett lysrör LED förbrukar i snitt cirka 60 % mindre än vad ett kvicksilverlysrör gör!

Ett LED lysrör är flimmerfritt samt att det bländar inte heller. Det finns idag lysrör med olika sorters lumen, alltså ljusflöden.

Köp lysrör med LED

Du kan ta den armatur du har idag och bara byta ut dess lysrör om du vill. Det går även att köpa en så kallad LED lysrörsarmatur. Fördelen med att ha lysrör LED är att de är helt fria från kvicksilver. Du får även en lägre energiförbrukning och det leder till att det blir ett minskat koldioxidutsläpp.

Ett lysrör LED avger även bra mycket mindre värme, än vad vanliga lysrör gör. Man kan säga att 80 % av energin i ett led lysrör omvandlas till ljus och 20 % till värme. För vanliga lysrör är det helt tvärtom, med 80 % värme och 20 % ljus.

Om du känner att det är dags att byta ut dina lysrör, så passa på att göra det med alla. Du hittar vad du behöver inom LED hos Lampornu, både lysrör och annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *