Definitionen av storkukslugn

Definitionen av storkukslugn är att man inte stressar eller jagar upp sig utan håller sig rimligt lugn. Det bygger på att den rejält tilltagna storleken på det intima organet ger dig självkänsla och självförtroende nog för att du inte ska behöva kompensera dig med olika typer av handlingar. Dessa kan vara desperata, hetsiga, dryga eller på andra sätt överdrivna.

Här kommer ett exempel på storkukslugn.

Om du sitter lugnt i baren istället för att panikragga uppvisar du ett storkukslugn.
Om du sitter lugnt i baren istället för att panikragga uppvisar du ett storkukslugn.

Ett till exempel:
Istället för att paniksälja i börsnedgången uppvisade Karl storkukslugn genom att då och då över tid köpa fler aktier i kvalitetsbolag.

Exempel på personer som fullständigt saknat det lugn som en stor kuk ger:

Så fort gangsterrapparen och adidaskrigaren Ida-Achmed såg polisbilarna började han kasta sten för att hans favoritbok inte skulle brinna upp. Ida-Achmed saknade därmed allt tänkbart storkukslugn.

Aftonbladets kulturskribent Kristofer Andersson skrev under högt blodtryck en kulturkrönika full med påhopp, för att kompensera för sin den bristande storleken hand hade på sydliga breddgrader. Samtidigt uppvisade Ivar Arpi ett storkukslugn när han sakligt gick igenom olika aspekter på Rysslands krig mot Ukraina.

Henrik Arnstad saknade fullständigt du vet vad när han i desperation för att få uppmärksamhet nazistanklagade svenskar som strid för Finlands frihet mot kommunistiska Sovjetunionen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *