Utklädd till Adam eller bara pinsam?

Warning: include_once(/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_links.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 2

Warning: include_once(): Failed opening ’/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_links.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 2

Det här fotot som jag hittade på Awkwardfamilyphotos.com är bara för mycket:

Låt oss som sett hemska foton på halvnakna förr gå igenom allt som är fel med detta  familjefoto:

  • Han är med tanke på sammanhanget oanständigt avklädd tillsammans med sin familj.
  • Barnen verkar inte gilla hans pinsamma utseende och närhet.
  • Hans frisyr är så där kulturellt pretto och frigjord så det bara vänder sig i magen på mig.
  • Han har gett upp all värdighet, om han någonsin haft någon.
  • Han har dålig kroppsbyggnad.
  • Hans skägg är inte snyggt.
  • Maskerader ska vara roliga, inte pinsamma och obehagliga.
  • Ingen hippie borde någonsin få förekomma på foto.
  • Inte ens skapelsemytens Adam kan ha varit så här pinsam.

Warning: include_once(/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 23

Warning: include_once(): Failed opening ’/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *