Lika som bär: Marcus Birro, Ernie och Burt

likasombirroHär är senaste delen i roliga-bild-serien lika som bär: Ernie, Burt och Marcus Birro.

Sesam-gänget håller inte bara på och ser ut som Marcus Birro, de har gruppsex också. De kan också vara farliga och elaka bad boys. Berts samröre med bin Laden och hans support från ”talibananer” är andra plumpar.

Och figurer som Ernie och Bert får ha barnprogram! Skandal!

Warning: include_once(/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 4

Warning: include_once(): Failed opening ’/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *